Onze locatie

Smallsteps de Perenboom is een warm en gezellig kinderdagverblijf. Hier kan je kind naar hartenlust spelen, ontdekken, leren en groter groeien. Weer of geen weer: we gaan veel naar buiten. Want dat is leuk én gezond. Maar we doen ook graag uitdagende spelletjes samen. Die ook nog eens goed zijn voor de taalontwikkeling van je kind. En hem voorbereiden op de basisschool.

Bij ons binnen

In onze heerlijk lichte, ruime en kleurrijk ingerichte lokalen kan je kind zijn hart ophalen. Samen een boekje lezen? Dat kan in de knusse leeshoek. Een stoere toren fiksen? Daar is de bouwhoek voor. Gezinnetje spelen? Kom maar naar de gezellige huishoek. De baby's hebben hun eigen rustige plek waar ze heerlijk en ongestoord kunnen snoezelen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan elke dag naar buiten. Op ons ruime buitenterrein is van alles te doen. Rondjes racen in onze peuterauto's? Kastelen bouwen in de zandbak? Of een wedstrijdje doen op onze stoere klimheuvel? Kom maar op! We trekken er ook regelmatig op uit met onze bolderkar. Een tochtje naar de winkel of het park is één groot feest!

Lekker actief

We zorgen voor een goede afwisseling van rust en actief bezig zijn. Er zijn zóveel leuke spelletjes die we kunnen doen! We zingen ook graag liedjes. Met alle bewegingen erbij: "In de maneschijn…" Houdt je kind van kokkerellen? Heel goed! We staan graag samen in de keuken om lekkere en gezonde dingen te maken. Die we daarna samen opeten natuurlijk…

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven