Onze locatie

Smallsteps Kidskasteel is een kleinschalige, sfeervolle buitenschoolse opvang. Na een volle schooldag kan je kind bij ons lekker op adem komen. Zijn verhalen kan hij kwijt bij onze pedagogisch medewerkers. Kopje thee erbij. En dan? Naar buiten! Een balletje trappen, trampolinespringen of koppeltje duikelen in het rek. Daar wordt toch iedereen vrolijk van?

Bij ons binnen

"Wow!" Kinderen die hier voor het eerst komen, kijken hun ogen uit. We hebben een ridderzaal, een groene zaal én een blauwe zaal. Allemaal sfeervol ingericht en afgestemd op 100% speelplezier. Onze deuren staan altijd open en je kind kiest zelf waar hij speelt. Ook op andere plekken is trouwens genoeg te doen: bijvoorbeeld in de speelhal, de themakamer of op ons podium. Dat wordt nog lastig kiezen!

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan elke dag naar buiten. Voor een frisse neus en wat extra beweging. Ons ruime buitenterrein biedt genoeg vermaak voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken? Tuurlijk. Het wereldrecord schommelen verbeteren? Ga je gang! Bj de trampoline is het nog best moeilijk om op je beurt te wachten… De oudere groepen hebben elk hun eigen gedeelte. Dat speelt wel zo rustig en wel zo veilig.

Lekker actief

In ons kinderkookcafé ontstaan de heerlijkste creaties: smoothies, pompoensoep en groentepizza. Geen kookliefhebber? Dan wil je kind vast wel helpen om alles op te eten. Op ons podium worden regelmatig drama's en komedies opgevoerd. En in het sportcentrum om de hoek werken we met Kids Go Fit. Dat is gezond én gezellig bezig zijn!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven