Onze locatie

Bij Smallsteps Bengels van de Kroon in Wilp genieten wij van de natuur! Onze gave groene tuin biedt alle ruimte om te spelen met planten en dieren. We hebben kippen, cavia's en konijnen. Kom, we gaan wortels halen in de moestuin! Binnen heeft de bso drie toffe ruimtes met een chillhoek, een huishoek en een leeshoek. Hier kunnen we lekker even bijkomen van een lange schooldag of schuilen voor de regen.

Bij ons binnen

Kom na een drukke schooldag bij ons ontspannen. Tover een leeg melkpak om tot een lampion. Of chill lekker op de bank met een stripboek. "Kijk! Het blijft drijven!" Aan de grote tafel doen wij proefjes met water. Nieuwsgierig gaan wij op onderzoek. Wat zal er gebeuren? Elke groepsruimte heeft fijne speelhoeken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een mooie raamschildering. Wat een vrolijk geheel!

Samen naar buiten

Schoenen en sokken uit! Wij gaan struinen over het blotevoetenpad. Als het heel warm is, maken we buiten een waterbaan. Roetsj…lekker buikschuiven! Buiten is er volop ruimte om te spelen en te bewegen. Rol met je vrienden van de grasbulten af. Zwier als een vogel door de lucht in de grote schommel. Graaf een schat op in de zandbak, of aardappels in de moestuin. "Ga je mee de kippen voeren?" "Ja, maar eerst even de cavia's knuffelen."

Lekker actief

Zet je koksmuts op! We gaan soep koken van de groenten en kruiden uit de moestuin. Lekker hoor! Actief bezig zijn, daar houden wij van. Wij gaan er ook graag op uit. Klimmen en klauteren in de speeltuin. Naar het tuincentrum om zaad of plantjes te kopen. Of een kijkje nemen bij een echte boerderij. Misschien zijn er wel kalfjes.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven