Onze locatie

Binnen een multifunctionele accommodatie met basisscholen, sportschool en bibliotheek bieden wij gezellige en huiselijke opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Van samen spelen, bewegen, ontdekken en experimenteren groeit elk kind, ook dat van jou. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich bij ons helemaal thuis te voelen.

Bij ons binnen

Wij vangen de kinderen op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel en zitten we op de bank om een boekje te lezen. In ons lichte en kleurrijke gebouw kan je kind uren spelen: elke groepsruimte heeft een aantal knusse speelhoeken. "Gaan we met de poppen spelen?" "Ik ga vandaag een dierenmasker knutselen!" En wat dacht je van onze mooie speelhal: je kunt je daar helemaal uitleven!

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan lekker veel naar buiten! Onze buitenruimte is veilig en uitdagend genoeg voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken, skelterrace of tikkertje doen? Bij ons kan het allemaal. Je baby kijkt met grote ogen naar het gezellige gekrioel van de peuters. En de oudere bso-kinderen profiteren van extra veel ruimte op de schoolpleinen van in de buurt. "Balletje trappen?" "Kom maar op!"

Lekker actief

Het liefst spelen we natuurlijk buiten. Maar als het weer niet meewerkt, of als we iets speciaals willen doen, dan kunnen we altijd terecht in onze speelhal, de gymzalen en de sporthal in de buurt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een volleybalclinic? Of een badmintontoernooi? Plezier verzekerd. Ook trekken we er vaak op uit: van picknicken in het park wordt iedereen blij!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven