Onze locatie

Aan de rand van de Spellewaart ligt Smallsteps Bi-Ba-Bommel. Binnen is het vrolijk en sfeervol, buiten wacht de natuur op ontdekking. Onze pedagogisch medewerkers sluiten aan bij wat je kind wil en nodig heeft. Dat begint voor de baby's bij het dagritme dat ze thuis gewend zijn. Voor de oudere kinderen verzinnen we uitdagende spelletjes en activiteiten. Binnen én buiten!

Bij ons binnen

De baby's dromen lekker weg en proberen om te rollen en te tijgeren. De oudere kinderen zingen liedjes, knutselen of bladeren in een kleurrijk prentenboek. Geen dag is hetzelfde op ons kinderdagverblijf. Onze ruime en lichte groepsruimtes zijn op die afwisseling ingericht. De pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Maar ook zorgen ze voor rust. Precies wat jóuw kindje nodig heeft.

Samen naar buiten

Elke dag zijn we in onze grote, eigen tuin te vinden. Omdat daar altijd iets nieuws te beleven is. Voor de allerjongsten is er een babytuin. De oudere kinderen klauteren, glijden, fietsen over de paadjes en bakken taartjes in de zandbak. We gaan regelmatig naar de kinderboerderij of de speeltuin. En elke maand gaan we op visite bij de opa's en oma's in het verzorgingshuis.

Lekker actief

"Die tomaatjes heb ik geplukt!" Met rode wangen komen de kinderen binnen. Ze hebben meegeholpen in onze groentetuin. Nu even bijkomen. En lekker genieten van de versgeplukte tomaatjes bij de lunch! Elke maand werken we met een ander thema waarmee we van alles doen. Speuren naar bladeren en takjes bij het thema herfst bijvoorbeeld. Daar knutselen we dan de mooiste kunstwerken van!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven