Onze locatie

Onze kleinschalige peuteropvang biedt kinderen alle ruimte om te spelen, te ontdekken en vriendjes te maken. Smallsteps de Paddestoel bevindt zich in brede school de Zandkampen. Kinderen vanaf 2 jaar worden bij ons uitgedaagd met leuke activiteiten die passen bij hun leeftijd. Onze ervaren pedagogisch medewerkers weten precies wat je kind nodig heeft om zich thuis te voelen in de groep.

Bij ons binnen

Je kind voelt zich meteen op zijn gemak in ons huiselijke, sfeervolle peuteropvang. Er is hier ook zoveel te beleven! De kinderen bouwen kastelen in de bouwhoek, maken de mooiste schilderijen in de knutselhoek of experimenteren met spulletjes in de huishoek. "Wie gaat er mee dansen?" "Jaaaa!" Peuterdans is razend populair. Kinderen mogen overal zelf bij. Dat stimuleert hun zelfstandigheid.

Samen naar buiten

"Kom, we gaan heel hard fietsen!" Op driewielertjes rijden de tweejarigen rondjes. Heerlijk vinden ze dat. Regen, sneeuw of zon: elke dag zijn we wel even in de frisse buitenlucht. Onze tuin biedt ruimte om nieuwe dingen te leren. Ook kunnen de peuters hier lekker kliederen met water.

Lekker actief

Kinderen willen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met warme aandacht begeleiden zij hun groep. Elke keer bedenken zij weer wat nieuws voor jouw ondernemende kind. Schilderen, knutselen, beweegspelletjes doen, zingen… Aan het eind van de dag kijken we samen terug op de dag. Dat geeft je kind rust en overzicht.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven