Onze locatie

"Kom lekker zitten, hoe was je dag?" Bij buitenschoolse opvang Smallsteps Kids Campus vinden kinderen de rust die ze nodig hebben na een drukke dag op school. Eerst kletsen we met elkaar en dan gaan de kinderen doen wat ze willen. Knippen of plakken? Solderen in het handarbeidlokaal? Of buiten basketballen of naar de speeltuin? Bij ons kan het allemaal. De oudere kinderen gaan lekker hun eigen gang, de kleintjes helpen we op weg.

Bij ons binnen

In het gebouw van brede school de Zandkampen vind je onze vrolijk ingerichte groepsruimtes. Hier kan je kind zijn gang gaan: torens bouwen in de bouwhoek, knus spelen in de huishoek, creatief aan de slag in het handvaardigheids- of technieklokaal. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de gymzaal en in de keuken, waar ze heerlijke gezonde gerechten maken.

Samen naar buiten

"Wie doet er mee? Tikkie, jij bent 'm!" Niemand is een binnenmens. Daarom zijn we lekker vaak buiten, om uit te waaien en op te laden. Balletje trappen, touwtjespingen en vaak ook een zelfverzonnen spel. Elk jaargetijde trekken we er samen op uit. Zoeken naar knutselmateriaal in de herfst of spoorzoeken in de winter als het net heeft gesneeuwd. Vlak bij onze bso is een voetbalterrein en een basketbalveld. En ook het dierenpark en de speeltuin zijn op loopafstand.

Lekker actief

Bij ons staat samen spelen en veel bewegen voorop. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat alles probleemloos verloopt en komen met extra inspiratie. Samen met de kinderen brengen we hun tijd op de bso in kaart. Want spelen bij onze buitenschoolse opvang is niet alleen leuk, het is ook leerzaam! De kinderen hebben inspraak in wat we gaan doen. En dat geeft ze zelfvertrouwen en een goed gevoel!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven