Onze locatie

Spelen, bewegen, je creatieve talenten ontdekken. Je kind wordt helemaal blij van het atelier in ons typische, ruime stadspand. Kinderen kunnen zelf bij de materialen waar ze mee willen spelen. En je kind wordt actief betrokken bij alle activiteiten. Zodat ze doen wat ze ook echt leuk vinden. Onze pedagogisch medewerkers zien wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen.

Bij ons binnen

Schilderijen maken en boekjes lezen op de peutergroep. Spelletjes doen, knutselen, een theatervoorstelling geven of huiswerk maken op de buitenschoolse opvang. De ruimtes bij Smallsteps Laarstraat zijn zo ingericht dat je kind er precies vindt wat het nodig heeft. De peutergroep en de twee bso groepen zijn op de begane grond, het atelier voor de oudere bso kinderen op de verdieping. En tegenover Smallsteps Laarstraat vind je kinderdagverblijf Koetje Boe. Alles in dezelfde vertrouwde omgeving.

Samen naar buiten

Zon of regen, in onze tuin valt altijd wel wat te beleven. De speelmaterialen dagen je kind uit tot ontdekken en ontwikkelen. We blijven geen dag binnen!

Lekker actief

In ons atelier op de verdieping komt de creativiteit van je kind vanzelf naar boven. Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve workshops en andere activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Afwisseling genoeg, voor elke leeftijd. Zo laat je je kind met een gerust hart bij ons achter als je gaat werken!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven