Onze locatie

Op de begane grond van het moderne woonzorgcentrum de Polbeek huist ons fijne kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen. De groene omgeving zorgt voor rust én nodigt uit tot ontdekkingstochten in de natuur.

Bij ons binnen

Lekker ontdekken en omrollen in de ruime grondbox voor baby's. Schilderijen maken en boekjes lezen met de andere peuters. Spelletjes doen, een theatervoorstelling geven of huiswerk maken op de buitenschoolse opvang. De ruimtes bij Smallsteps Polbeek zijn zo ingericht dat je kind er precies vindt wat het nodig heeft. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang vind je beide op de begane grond.

Samen naar buiten

“Tikkie, jij bent ‘m!” Op ons buitenspeelplein is van alles te beleven. De baby’s liggen veilig op het babyveldje. Zo zijn ze lekker buiten als het mooi weer is. De oudere kinderen praten mee over het activiteitenprogramma. We spelen en sporten op het grasveld. En puzzelen ook graag buiten. Samen verzorgen we de planten in de moestuin.

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. We gaan op bezoek bij de opa’s en oma’s van het woonzorgcentrum boven ons, spelen verstoppertje in het hoge gras en houden enorm van spelletjes. Afwisseling genoeg, voor elke leeftijd. Zo kun jij je kind met een gerust hart bij ons achterlaten als je naar je werk gaat!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven