Onze locatie

In de vrolijk ingerichte ruimtes is er volop speelplezier voor ieder kind. Bij Smallsteps het Zwanevlot in Zutphen weten wij wat ieder kind nodig heeft. De speelhal is een grote favoriet! Hier kun je heerlijk bewegen, spelen en ontdekken. Vanuit de groepen kun je direct naar het speelplein. Superfijn! want wij zijn graag buiten. Kom bij ons alle seizoenen ervaren. Stamp in de plassen. Voel de zonnestralen of speel met sneeuw…

Bij ons binnen

''Yes!'' De peuters juichen. Daar is de voorleesoma. Ze leest een prachtig boek voor. Luister maar… Stap met je voeten in de verf en loop over een groot papier. Wie heeft de grootste voeten? Niet de kabouters uit de themahoek. De baby’s genieten in hun eigen groep van muziek. Even relaxen na al dat spelen en bewegen. Bij de BSO worden takken uit de natuurspeeltuin omgetoverd tot dieren. Een slang. Een krokodil. Wat maak jij?

Samen naar buiten

''Tuut-Tuut.'' Rijd een rondje op de tractor. Of spring als een kikker van de rode naar de blauwe hoepel. Op ons plein kun je heerlijk op ontdekkingstocht gaan! De baby’s kijken verwondert om zich heen en genieten van het buiten zijn. De peuters picknicken gezellig onder de bomen. De BSO doet een speurtocht naar een verdwenen schat. Help mee zoeken. Of ga je liever op avontuur in de natuurspeeltuin in de buurt?

Lekker actief

De baby’s klauteren over de klimkussens. De kinderen van de BSO doen mee met een bootcamp. Dat is zweten. Maar wat een plezier! Trek je sokken en schoenen maar uit. Het blotevoeten pad wacht… Wat kriebelt daar toch tussen je tenen? Lekker actief bezig zijn, daar houden wij van. Ook gaan wij er graag samen op uit. Nieuwe ontdekkingen toen tijdens een wandeling. Dieren aaien bij de dierenweide. Of met de BSO naar de manege.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven