Onze locatie

Bij Smallsteps Jan Ligthart in Zutphen geven we ruimte aan je kind. Om te kiezen, te ontspannen en te ontdekken. In het speellokaal en buiten op de drie pleinen is ruimte voor fantasie en beweging. Ook in de hal kunnen de kinderen heerlijk spelen. De keuken van de Daltonschool is onze culinaire ontdekplek. Kom maar op met die groentetaart!

Bij ons binnen

Meedoen aan een toneelspel, tot rust komen met een boek, sjoelen of knutselen aan de tafel. Onze pedagogisch medewerkers geven je kind de ruimte om te kiezen. Want bso is vrije tijd. Voor de een is dat voetbal en voor de ander koken. Daarom hebben we veel afwisseling in onze activiteiten. We dagen je kind uit om te kiezen waar hij zin in heeft, maar ook om iets nieuws te ontdekken. Een goede mix tussen ontspanning en avontuur – dán heb je plezier!

Samen naar buiten

Wij gaan graag naar buiten! Voetballen, in de zandbak of samen naar het park. Op bezoek bij de scouting of gewoon lekker spelen op het plein. Op het plein een echte maaltijd koken boven een kampvuur. Wat kun je buiten niet?! Smallsteps Jan Ligthart heeft maar liefst drie schoolpleinen. Zo is er plek voor rustig spelen én voor lekker actief zijn. Buiten heb je geen tijd om je te vervelen.

Lekker actief

Bewegen is gezond, dus: tijd voor actie! In de speelzaal bouwen de oudere kinderen een parcours van hoepels, pionnen en matten. Straks mogen de kleintjes het gaan ontdekken. Kom mee, dan bouwen we een tent en spelen we dat we op vakantie zijn. Of ga je mee naar de bibliotheek? Lekker even uitwaaien op de fiets. Volgens mij heb jij zelf ook een plan bedacht. Vertel, ik ben benieuwd!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven