Onze locatie

Bij Smallsteps Kleine Jan in Zutphen geven we ruimte aan je kind. Om te kiezen, te ontspannen en te ontdekken. In het speellokaal en buiten op de pleinen is ruimte voor fantasie en beweging. In de hoeken op de groepen kan je kind heerlijk spelen. Onze unieke samenwerking met de kleuters van de Jan Ligthartschool zorgt voor een soepele kennismaking met de basisschool.

Bij ons binnen

Bellenblazen, dansen op muziek of knutselen aan de tafel. Onze pedagogisch medewerkers geven je kind de ruimte om te kiezen. Want vrijheid maakt blij. Er is veel afwisseling in onze activiteiten. We dagen je kind uit om te kiezen waar hij zin in heeft, maar ook om iets nieuws te ontdekken. Een goede mix tussen ontspanning en avontuur – dán heb je plezier!

Samen naar buiten

Wij gaan graag naar buiten! Steppen, in de zandbak of samen naar het park. Buiten heb je geen tijd om je te vervelen. Op het kleuterplein van de Jan Ligthartschool spelen we soms gezellig samen met de kleuters.

Lekker actief

Bewegen is gezond, dus: tijd voor actie! In de speelzaal klauteren en kruipen de peuters over een uitdagend parcours. Kom mee, dan bouwen we een tent en spelen we dat we op vakantie zijn. Of ga je mee naar de bibliotheek? Lekker luisteren naar de voorleesmeester! Volgens mij heb jij zelf ook een plan bedacht. Vertel eens, ik ben benieuwd!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven