Onze locatie

Je vindt Smallsteps Koetje Boe midden in het historisch centrum van Zutphen. We hebben een sfeervol herenhuis met lichte ruimtes en een veilige binnentuin. Ons kinderdagverblijf biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De natuur speelt een grote rol bij Smallsteps Koetje Boe: je kind kan er op avontuur, hij onderzoekt en hij ontdekt. Precies waar het die eerste jaren om draait. Elke dag een stapje verder.

Bij ons binnen

Zodra je binnenstapt bij Smallsteps Koetje Boe ben je 'om'. Een karakteristiek pand met heel veel licht en verrassende ruimtes. Voor je baby is er een knusse snoezelruimte. Voor je peuter een heleboel speelhoeken. Knutselen en spelen doen we met duurzame en natuurlijke speelmaterialen. De natuur is onze voorraadkast: takjes, kastanjes, bladeren, samen bij elkaar gezocht. "Kijk eens mama, zelf gemaakt!"

Samen naar buiten

Onze grote tuin nodigt uit tot avontuur! We hebben een grote, besloten tuin met een zandbak, een fijne kruipplek voor je baby en heel veel speelmateriaal. Ons konijn Nico eet graag wortels en wordt nog liever geknuffeld. "Ach, wat is hij zacht!" Onder onze perenboom is het goed luieren. En wat dacht je van onze hangmat? Actievelingen kunnen lekker aan de slag met hutten bouwen.

Lekker actief

Regelmatig trekken we erop uit. Naar de kinderboerderij, lekker kruipen en rollen door het sappige gras. Of we doen onze stevige stappers aan: naar de IJssel, boten kijken! Onze medewerkers bruisen van de ideeën. En regent het een keertje? Daar laten we ons echt niet door afschrikken, hoor. Wat vinden kinderen nou leuker dan lekker stampen in een plas? En eenmaal terug, moe van de wandeling, genieten van wat fruit en thee!  "Mmm, lekker!"

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven