Onze locatie

Smallsteps Lea Da’s leuk in Zutphen is onderdeel van Smallsteps Lea Dasberg. Bij onze kinderopvang staan de deuren altijd open. Letterlijk. In ons gebouw is je kind vrij om te gaan en staan waar het wil. Lekker wegdromen bij een boek, spelen in een van de speelhoeken of op het plein. Of sporten op het grasveld. Je kind beslist zelf!

Bij ons binnen

"Kijk, het sneeuwt als je ermee schudt!" Eindelijk weet je waarom je kind een glazen jampotje mocht meenemen naar de bso. Heb je deze ijsthee al geproefd? Zelf gemaakt! Bij Smallsteps Lea Da’s leuk worden de kinderen elke dag uitgedaagd met een creatief programma! Wil je kind liever relaxen in de chillhoek? Ook dat kan! Zelf bepalen waar je zin in hebt, dat vinden we heel belangrijk voor je kind.

Samen naar buiten

Na een lange dag binnen, is er niks lekkerder dan buiten op het schoolplein te spelen. Klimmen, fietsen of spelen met de waterpomp. Maar ook springen op de trampoline en verstoppertje spelen in de tunnel van wilgentenen. Hoeveel kinderen passen er eigenlijk in de hangmatschommel? Willen de oudere kinderen toch liever voetballen? Dan mogen ze naar het grasveld bij de school.

Lekker actief

"Kom, doe je jas aan, dan gaan we op avontuur!" Naar speeltuinen in de wijk, of naar het Middenhuis. Of lopen we naar de supermarkt? Boodschappen doen voor een verse smoothie. Wat dacht je van aardbei, mango, munt en yoghurt? Ik ben benieuwd hoe dat smaakt!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven