Onze locatie

Smallsteps Villa de Boerderie was ooit een echte boerderij. Die landelijke sfeer proef je nog steeds, zowel binnen als buiten. We besteden veel aandacht aan de natuur, het milieu en gezond eten. Komt je kind als baby bij ons binnen? Dan kan hij zijn verdere schoolcarrière bij ons blijven. Want we bieden ook buitenschoolse opvang. Onze ervaren pedagogisch medewerkers geven je kind een solide basis voor zijn verdere ontwikkeling. En elke dag natuurlijk een hoop gezelligheid!

Bij ons binnen

"Boer, wat zeg je van m'n kippen?" Dat ons pand ooit een boerderij was, zie je aan alles. In deze huiselijke en warme sfeer is het heerlijk spelen. De ruimtes voor de jongste kinderen liggen allemaal op de begane grond. Wel zo veilig, en wel zo makkelijk. De bso-kinderen hebben op de tweede verdieping hun domein. Ongeremd chillen, knutselen en ravotten dus!

Samen naar buiten

Regen of zonneschijn: naar buiten gaan we. Elke dag! Rondom ons hele pand genieten de kinderen van de buitenruimte, waar ze onbekommerd en veilig kunnen spelen. We trekken er regelmatig op uit, in de bolderkar en wandelend. Dan gaan we wijk in om de omgeving te verkennen en de natuur te ontdekken. In de speeltuin lopen de kinderen over een balk, ze schommelen en ontdekken wat ze al wel en niet zelfstandig op de toestellen kunnen.

Lekker actief

Jong geleerd is oud gedaan. Daarom besteden we veel aandacht aan het milieu. Samen scheiden we ons afval en leren we wat recycling is. We hergebruiken ons eigen materiaal in onze knutselwerkjes. Van wc-rollen kun je bijvoorbeeld een hele mooie robot maken! En bij de winkel gaan we vaak boodschappen doen. "Weeg jij de bananen af? Die gaan straks in de fruitsalade." Samen koken is altijd feest!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven