Onze locatie

Onze kleinschalige kinderopvang en bso zitten in hetzelfde gebouw als de St. Jozefschool. Dat is handig en vertrouwd! Komt je kind als baby bij ons binnen? Dan kan hij zijn verdere schoolcarrière bij ons blijven. Onze ervaren pedagogisch medewerkers geven je kind een solide basis voor zijn verdere ontwikkeling. En elke dag natuurlijk een hoop gezelligheid!

Bij ons binnen

In ons warme en kleurrijke pand is voor alle leeftijden wat te doen. Een stoere toren bouwen in de bouwhoek? Check. Gezinnetje spelen in de huishoek? Jazeker. En knippen en verven in de knutselhoek? Natuurlijk! Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes waar hij heerlijk kan snoezelen en slapen. En waar hij veilig kan oefenen met rollen en kruipen. Als hij wakker is, kijkt hij zijn ogen uit naar alles wat de peuters doen.

Samen naar buiten

We gaan zo veel mogelijk naar buiten. Lekker! Op ons grote speelplein is genoeg ruimte om vrijuit te fietsen en te rennen. Wie is er als eerste boven op de klimheuvel? Volleyballen en basketballen doen we in de sporthal. Maar we gaan ook vaak naar een van de speeltuinen in de buurt. Zelfgesmeerde broodjes en drinken mee… en picknicken maar.

Lekker actief

Buiten de natuur ontdekken. Dat is leuk! Een lieveheersbeestje op je hand. De geur van pas gemaaid gras in je neus. En: voor het eerst van je rug op je buik rollen, op een kleedje in het gras. Voorlezen doen we ook heel graag. Met z'n allen op de bank, gezellig tegen elkaar aan. Met rode wangen van de spanning!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven