Onze locatie

Onze buitenschoolse opvang staat werkelijk bol van de actie! Na een dagje hard leren op school kan je kind zich hier heerlijk uitleven. We knutselen in ons atelier, spelen op het buitenterrein en trekken er regelmatig op uit. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een warme, huiselijke sfeer waarin je kind helemaal tot zijn recht komt.

Bij ons binnen

Wie bij Smallsteps de Boomkikker binnenstapt voelt zich direct thuis. Veel ruimte, licht en een warme, gastvrije sfeer. In het hart van onze bso staan grote tafels om bij aan te schuiven. Daar vangen wij je kind op met een kop thee. Even bijkletsen: "Hoe was je dag?" Maar er is geen tijd voor lange verhalen. Je kind wil spelen, lezen, zingen of dansen. Onze grote speelhal, de groepsruimtes met gezellige speelhoeken en ons atelier bieden daarvoor alle gelegenheid!

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Even een frisse neus halen is altijd lekker. Het hele buitenterrein van de Montessorischool is voor ons, inclusief alle speeltoestellen! Dus rennen, klimmen en voetballen maar. Ook gaan we lekker vaak op pad, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of de Schellerdriehoek. Daar doen we fijne spelletjes. Waterballonnen in de zomer, sneeuwballen in de winter… "Kijk uit! Achter je!"

Lekker actief

Onze workshops zijn wereldberoemd in Zwolle. Onder leiding van onze enthousiaste medewerkers zoeken we activiteiten die passen bij de talenten van je kind. Koken, dans, muziek en drama, striptekenen, social media, living statues of houtbewerking? Wij begeleiden daarbij. Kinderen kunnen meer dan je denkt! 's Winters, als het flink vriest, trekken we dikke kleren aan om te gaan schaatsen op de Wythemerplas. En houdt je kind van films? Wij pakken regelmatig een bioscoopje!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven