Onze locatie

De meest veilige en warme plek voor je kind die je maar kunt bedenken. Dat is wat de pedagogisch medewerkers van Smallsteps de Schellenboom je bieden. Met rust, regelmaat en plezier als vertrouwde basis helpen wij kinderen zich verder te ontwikkelen. We spelen, zingen, dansen, knutselen en eten met elkaar. Samen maken we er een fijne dag van. Élke dag!

Bij ons binnen

In grote groepsruimtes van Smallsteps de Schelleboom valt het daglicht zo naar binnen dat vanzelf een intieme sfeer ontstaat. Baby's kijken met grote ogen rond in de snoezelruimte. Ze kunnen veilig oefenen met rollen en kruipen, en doen hun eerste stapjes. De peuters zingen, knutselen en doen spelletjes. "Zullen we met de blokken of met de poppen?" In verschillende knusse hoeken is er voor elke leeftijd wat te doen.

Samen naar buiten

Baby's vinden het heerlijk in hun veilig afgeschermde hoekje van de tuin. De oudere kinderen klimmen en klauteren op toestellen of spelen in de zandbak. En dat leidt altijd weer tot nieuwe ontdekkingen. "Kom, we gaan water halen, dan maken we een modderkasteel!" Vies worden? Dat mag! Ook gaan we regelmatig naar de kinderboerderij in de buurt. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat alles veilig en plezierig verloopt.

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen ideeën verzinnen. Zo dagen ze kinderen uit met speciale themamomenten vol spannende spelletjes, leuke liedjes, deftige dansjes en creatieve knutsels. Een keer per week zwaaien de deuren naar buiten wagenwijd open voor een speciale buitenactiviteit met extra veel aandacht voor de natuur. Speciaal voor de oudere kinderen doen we leuke activiteiten ter voorbereiding van de basisschool.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven