Onze locatie

In het rustige deel van het Wipstrikkwartier in Zwolle vind je buitenschoolse opvang Smallsteps De Speelpoort. Een geweldige plek voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Ons team van ervaren pedagogisch medewerkers zorgt voor een huiselijke, geborgen en vrolijke sfeer. We kennen elk kind en elk kind kent ons. In die omgeving kan je kind zich veilig ontwikkelen tot een onderzoekende, zelfstandige tiener.

Bij ons binnen

Smallsteps Speelpoort is gevestigd in de Bestevear, het pand naast Smallsteps Wip Wap. De kinderen spelen in de grootste ruimte van het gebouw. "Een toren maken met de blokken of toch liever met de treinbaan?" Ruimte volop, dus alle gelegenheid om te spelen, lezen, dansen of zingen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan zo veel mogelijk naar buiten. Even een frisse neus halen is altijd lekker. De kinderen spelen graag in de aangrenzende speeltuin, dus daar zijn we ook vaak te vinden. Rennen, klimmen en voetballen maar! 

Lekker actief

We werken op de buitenschoolse opvang met een jaarplanning met thema's. Natuurlijk mogen de kinderen meedenken over de thema's en activiteiten. Dat vinden wij heel belangrijk. Soms komen ze met ideeën waar we zelf niet eens hadden gedacht! We delen graag met ouders wat de kinderen hebben gedaan. Meestal via de app, maar we organiseren ook weleens een modeshow of theatervoorstelling. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven