Onze locatie

In het rustige deel van het Wipstrikkwartier in Zwolle vind je kinderdagverblijf Smallsteps Wip Wap. Een geweldige stek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ons team van ervaren pedagogisch medewerkers zorgt voor een huiselijke, geborgen en vrolijke sfeer. We kennen elk kind en elk kind kent ons. In die omgeving kan je kind zich veilig ontwikkelen tot een onderzoekende, zelfstandige kleuter.

Bij ons binnen

Smallsteps Wip Wap zit in een voormalige kleuterschool. Helemaal aangepast aan de eisen en wensen van nu. De allerjongsten hebben een eigen rustige ruimte: daar kunnen ze lekker snoezelen en veilig oefenen met rollen, kruipen en hun eerste stapjes. Voor de oudere kinderen zijn er hoekjes waar ze naar hartenlust kunnen spelen, bouwen en knutselen. "Een tekening maken of toch liever met de treinbaan?" Bij ons kan het allemaal.

Samen naar buiten

Vanuit elke groepsruimte stap je zo in onze grote, omheinde buitenruimte. De grotere kinderen spelen hier zorgeloos op de speeltoestellen, in de zandbak of op de klimheuvel. "Wie doet er mee een wedstrijdje?" Dat kan op de fietsbaan. De allerkleinsten hebben een afgescheiden plek. Daar kunnen ze veilig rondkruipen of vanaf een zachte plaid de wereld om zich heen ontdekken.

Lekker actief

Regen, sneeuw of zon? Naar buiten is het motto! Het liefst elke dag. Want er valt genoeg te ontdekken. "Het regent! Juf, mogen we in de plassen stampen?" Vies worden mag, want dat is hartstikke gezond en goed voor de ontwikkeling.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven