Vakantieprogramma Smallsteps Almere superspannend
News

De kinderen van de buitenschoolse opvanglocaties van Smallsteps hadden een topzomer. De hele zomervakantie lang maakten ze een reis door de tijd. Elke week ontdekten ze een nieuw tijdperk, met opdrachten, speurtochten en veel spellen.

Donderdag 31 augustus sloten de kinderen hun laatste vakantieweek af met een vossenjacht in Almere Stad. Ze moesten vermomde mensen zien te vinden, de vossen.

Smallsteps Kinderopvang - Vakantie op de buitenschoolse opvang Almere

De vossen hadden een opdracht voor de teams in petto, die ze zo goed en zo snel mogelijk moesten maken. Zelfs de politie heeft nog een handje geholpen om de verstopte vossen te vinden!

Het Smallsteps BSO vakantieprogramma was er de hele zomervakantie lang, elke dag. Je kon er lekker samen spelen, sporten, knutselen en veel leren over de geschiedenis. Ouders genoten ondertussen mee via de Facebookpagina’s van de locaties. En natuurlijk op de Facebookpagina van Smallsteps Expeditie Almere: daar kun je de filmpjes van Professor C., Assistente Sylvia Stress en A. Sterrenstaarder nog terug zien.

“Best een klus om een programma in elkaar te zetten voor alle locaties en voor alle leeftijden”, vertelt Jacqueline Cornet- Deurloo, mede-organisator van het vakantieprogramma. “Gelukkig ben ik zelf gek op dit soort buitenspeeltochten. We hebben ook ontzettend de slappe lach gehad bij het maken van de Facebookfilms.”

De zomervakantie is weer voorbij, jammer hoor. Maar de leuke spelletjes bij de buitenschoolse opvang gelukkig niet. We wensen alle kinderen veel succes op school! Heb jij ook zin gekregen in zo’n leuke tijd op de BSO? Meld je dan aan bij een Smallsteps opvang in Almere. Kijk hier om er een bij jou in de buurt te vinden.