Laatste nieuws

154 resultaten
Stopmotion Coco kan het! news

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het boek 'Coco kan het!' van Loes Riphagen centraal. Speciaal voor deze dagen, om extra aandacht te vragen aan (voor)lezen, maakte Biblionet Groningen een bijpassende stopmotion video. Je bekijkt 'm hier!

Zo doe je dat: een kerstkrans maken met je kind blog

Met de feestdagen maken we het binnen én buiten nog gezelliger. Daarbij hoort natuurlijk ook een (zelfgemaakte) kerstkrans. Hieronder vertel ik je hoe je van onder andere van takken, dennenappels en besjes een feestelijke krans maakt.

Coronavirus nieuws

Op 14 december zijn er nieuwe lockdown-maatregelen afgekondigd om de snelle toename van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen.

Hoe help jij je kind om vriendjes te maken? news

Vrienden zijn goed voor het zelfvertrouwen en plezier. Daarom is vriendschap ook zo belangrijk. We helpen je kind graag, maar jij kan dat ook. Daarom een aantal handige tips, zodat jij je kind ook kan helpen met zijn sociale vaardigheden. 

Hoe bereid je je kind voor op de basisschool? news

Als je kind voor het eerst naar de basisschool gaat, is dat niet alleen voor hem spannend, maar ook voor jou. Hoe zorg je ervoor dat de overgang van thuis of het kinderdagverblijf naar school zo soepel mogelijk verloopt?

Hoe ziet een dag op het kinderdagverblijf er eigenlijk uit? news

Overweeg je om je kind aan te melden bij een kinderdagverblijf? Dan ben je vast benieuwd hoe een dag daar eruit ziet voor kinderen. Pedagogisch medewerker Jahmella Uhlenbeek van Smallsteps Koppestok in Utrecht legt aan de hand van een dagschema uit wat er van uur tot uur gebeurt.