Laatste nieuws

160 resultaten
Hoera, de bso gaat weer open! news

Op maandag 19 april 2021, gaat de bso weer open! We zijn heel blij dat we nu eindelijk weer álle kinderen mogen verwelkomen op de opvang, want wat hebben we ze gemist de afgelopen periode. Het is wellicht wel een spannende periode voor jou, je kind, maar ook voor onze pedagogisch medewerkers.

Zoekplaat: herken de vogels in je tuin of het park blog

Hoera, het voorjaar is begonnen! Speciaal voor jou en je kind heeft Floors Moestuin weer een leuke zoekplaat gemaakt. Dit keer om vogels te leren herkennen. Je vindt deze veel voorkomende vogels in het park, de speeltuin of misschien wel in je achtertuin. Veel zoekplezier!

Samen groeien naar een mooie toekomst news

Sinds de fusie met Partou zijn we met meer dan 900 vestigingen in het hele land letterlijk in de samenleving aanwezig. 

Zo doe je dat: keukenkruiden kweken met je kind blog

Wat een magisch proces: van zaadje tot eetbaar plantje. Je stopt een piepklein zaadje in de grond ziet het (bijna vanzelf) uitgroeien tot een plantje! Superleuk natuurlijk om dit proces samen met je kind te volgen.

April staat in het teken van Vriendjesweek news

Van 5 t/m 9 april is het zover, dan vieren we Vriendjesweek. Vrienden maken het leven leuker! En iedereen heeft vrienden nodig. Daarom besteden wij in deze week extra aandacht aan het thema vriendschap.

De kinderopvang gaat weer open: hoe bereid je je kind daarop voor? news

De kinderopvang gaat weer open! Dat betekent ook dat je baby of peuter na twee maanden thuis misschien weer naar het kinderdagverblijf gaat. Maar hoe bereid je je kind daarop voor? Kwaliteitsmanager Inge Smit geeft tips.