Laatste nieuws

141 resultaten
KidsFoundation verrast studerende medewerkers kinderopvang persberichten

Onze pedagogisch medewerkers volgden in tijden van corona een recordaantal online trainingen.

Voorleestips news

In de Kinderboekenweek (van 30 september tot en met 11 oktober) duiken we de geschiedenis in met het thema En toen?. Met de kinderen lezen en praten we over werelden en tijden die zij misschien nog helemaal niet kennen.

Wetenschappers in de kinderopvang news

Hoe kunnen we de taalontwikkeling het beste stimuleren? En hoe zorg je ervoor dat kinderen gezond eten en bewegen? Wij werken nauw samen met universiteiten om de kwaliteit van de kinderopvang, en dus de ontwikkeling en het welzijn van jouw kind, verder te verbeteren.

Slaap lekker! Praktische tips voor onrustige baby's news

Dat is fijn: Kim Vervuurt, medisch pedagogisch zorgverlener, beschrijft in haar boek PrikkelProofPlan hoe je een prikkelarme, rustgevende omgeving voor je baby creëert. Veel pedagogisch medewerkers die er het afgelopen jaar mee aan de slag gingen, zijn heel positief.

DIY: van pit tot citroenplant blog

Vind je het leuk om je kind(eren) wat over de natuur te vertellen en te leren? Dan heb ik de perfecte DIY, waarbij je ook nog eens een mediterrane sfeer in huis creëert.

Uitstapjes in coronatijd nieuws

In de zomervakantie hebben we op de bso’s vaak leuke uitstapjes op het programma staan. Maar door de maatregelen tegen corona blijven we dit jaar liever op of dichtbij de eigen locatie.