Laatste nieuws

136 resultaten
Uitstapjes in coronatijd nieuws

In de zomervakantie hebben we op de bso’s vaak leuke uitstapjes op het programma staan. Maar door de maatregelen tegen corona blijven we dit jaar liever op of dichtbij de eigen locatie.

Hoe draag jij je kind? nieuws

Baby Tygo heeft moeite met afscheid nemen. Pedagogisch medewerker Isa voelt de spanning in zijn lijfje als ze hem ’s morgens vroeg overpakt van zijn vader. Hij begint direct te huilen. Dat is niet zo gek.

Wat doet een pedagogisch coach? nieuws

De 48 coaches van Smallsteps spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de pedagogische kwaliteit van ons werk. Zij coachen de medewerkers bij het ontwikkelen van hun pedagogisch handelen. Op locatie, in de praktijk.

Tips voor Modderdag bij jou thuis news

Ga jij samen met je kind op avontuur? Op maandag 29 juni is het Modderdag. Het is de perfecte dag om je kind te laten ontdekken hoe modder voelt, ruikt en wat je ermee kunt doen. Wij geven tips!

Tegel eruit, groen erin blog

Een groene tuin is in deze tijd zo fijn. Je kunt lekker naar buiten en je kind(eren) iets leren over de planten en beestjes. Heb je alleen maar tegels in je tuin? Dat is natuurlijk onderhoudsvriendelijk, maar wist je dat je met een paar tegels eruit nog minder onderhoud hebt?

Ook de bso weer volledig open: 4x goed om te weten news

Nog een keer hoera! Want na de kinderdagverblijven en peuteropvang gaan vanaf 8 juni ook de scholen en buitenschoolse opvang weer helemaal open. Dit betekent dat kinderen op de bso weer op hun vertrouwde dag(en) kunnen komen. Fijn! Wat nog wel goed om te weten is: