Laatste nieuws

145 resultaten
Speelgoed voor je kind: dit zijn de tips van het kinderdagverblijf news

Is jouw baby, peuter of kleuter bijna jarig, en weet je niet wat je hem moet geven? Marit Moller, assistent locatiemanager bij kinderopvangorganisatie Smallsteps regio Amsterdam, vertelt welk speelgoed op het kinderdagverblijf een succes is – en wat ook nog eens goed is voor de ontwikkeling.

Help de dieren: leuke dingen om samen met je kind te doen blog

De winter is in zicht, dus maken veel dieren zich klaar om te overwinteren. Jij kunt ze juist dit seizoen samen met je kind helpen! Ik geef je wat praktische tips waarmee je direct de insecten, vogels en egels helpt. Laat de winter maar komen!

DIY: wortelcakejes zonder suiker blog

Hoera, voor de wortel! Deze groente is lekker en gezond. Op verschillende manieren, zoals rauw, gekookt en als sap. En wat dacht je van verwerkt in gezond snoepgoed? Daarom heb ik speciaal voor jou een makkelijk recept om wortelcakejes te maken, met smaken die helemaal passen bij het seizoen.

Je kind groente laten eten doe je zo! news

Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste kinderen minder groente eten dan de aanbevolen hoeveelheid. Het stimuleren van het eten van groente doen we op de kinderopvang graag, maar dat kan thuis natuurlijk ook. Daarom geven wij 6 praktische tips!

KidsFoundation verrast studerende medewerkers kinderopvang persberichten

Onze pedagogisch medewerkers volgden in tijden van corona een recordaantal online trainingen.

Voorleestips news

In de Kinderboekenweek (van 30 september tot en met 11 oktober) duiken we de geschiedenis in met het thema En toen?. Met de kinderen lezen en praten we over werelden en tijden die zij misschien nog helemaal niet kennen.