Laatste nieuws

121 resultaten
Corona richtlijnen nieuws

Vandaag hebben de ministers Slob en Bruins een persconferentie gegeven, waarin nieuwe maatregelen zijn afgekondigd ten aanzien van het Coronavirus.

Van cruiseschip tot kinderopvang news

“Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet!” Marjolijn (38) haalde in één jaar haar diploma voor pedagogisch medewerker en kon direct aan de slag op de peutergroep van Smallsteps Basja.

TikTok: lekker doen of liever niet? news

Kijkt jouw kind ook zo graag naar TikTok-sterren als Indigo Jael, Nina Schotpoort of Sara Dol? En is jouw kind dagelijks druk aan het dansen, zingen en playbacken? Grote kans dat je de app TikTok kent en dat je misschien al regelmatig mee danst in een gekke outfit.

DIY: pindaslinger voor de vogels blog

Geef je tuin een feestelijke wintersfeer met een zelfgemaakte pindaslinger! Floor van Floors Moestuin vertelt hoe je die maakt.

Verschillende hoeken voor structuur, keuzevrijheid en rust nieuws

Een huis-, een winkel- en een bouwhoek … Verschillende plekken om te spelen, dat vinden kinderen fijn. Waarom is dat zo? En hoe kun je thuis ook voor een fijne speelplek zorgen?

Hapjes, slokjes en prakjes nieuws

Ons voedingsbeleid volgt de richtlijnen van het Voedingscentrum: lekker variëren en dagelijks kiezen uit elk vak van de Schijf van vijf.