Laatste nieuws

172 resultaten
DIY: je eigen Halloween-pompoen blog

De pompoen is typisch voor de herfst en onmisbaar tijdens Halloween. Maar wist je dat je niet alle pompoenen kunt eten? En dat je ze heel makkelijk zelf kunt kweken? Aan de slag dus! Ik geef je alle info en vertel je hoe je samen met je kind van deze groente een Halloween-lantaarn maakt.

Buitensluiten? Uitgesloten! Zo belangrijk is de Anti-Pestweek nieuws

Het is geen leuke trend, maar helaas wel de werkelijkheid: door corona is het digitaal pesten enorm toegenomen. Dit jaar is het dus éxtra belangrijk dat we het onderwerp ‘pesten’ op de agenda zetten. En dat doen we met de Anti-Pestweek!

Sport- en Beweegweek bij Partou: van snoekduik tot eetbare halters news

Geblinddoekt zien te scoren met een bal, halters maken van soepstengels en kegelen met waterflessen: het is de Sport- en Beweegweek bij Smallsteps en Partou!

‘Als OR zijn wij de ogen en oren van onze organisatie’ news

Achter de schermen werkt de tijdelijke ondernemingsraad hard om een bijdrage te leveren aan de samensmelting van Smallsteps en Partou. Iets waar ouders misschien niet direct iets van meekrijgen, maar wat wel belangrijk is voor de collega’s op de locaties.

Kindvriendelijke tuin: dit moet je weten over de soort planten die je kiest blog

Wil je graag je tuin of balkon groener maken? Superleuk natuurlijk om dat samen met je kind(eren) te doen. Want zo daag je je kind uit, wek je nieuwsgierigheid op en kun je tegelijkertijd van alles over de planten vertellen. Maar welke planten zijn kindvriendelijk en welke juist niet?

Bewegen op het kinderdagverblijf is een must. Dit is waarom! news

Bewegen is goed voor iedereen, zeker ook voor kinderen. Niet zo gek dus dat er op de meeste kinderdagverblijven veel aandacht voor is. Joyce Kramer, activiteitenplanner bij Smallsteps, legt uit waarom hoe ze dit bij Smallsteps stimuleren.