Coronavirus
Nieuws

Op 14 december zijn er nieuwe lockdown-maatregelen afgekondigd om de snelle toename van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. Vanwege deze maatregelen zijn onze locaties voor reguliere kinderopvang gesloten vanaf woensdag 16 december 2020 tot en met tenminste vrijdag 15 januari 2021. We bieden in deze periode alleen noodopvang aan voor kinderen wiens ouders een cruciaal beroep uitoefenen en voor kinderen in een kwetsbare positie.

Corona update

Gezondheid voorop

Voor de gezondheid van onze eigen medewerkers, ouders en kinderen blijven we ons ook tijdens de noodopvang nauwkeurig houden aan de richtlijnen van het RIVM en ons eigen hygi├źneprotocol. Heb jij of heeft je kind gezondheidsklachten gerelateerd aan het coronavirus, zoals verkoudheid, een loopneus, hoesten of koorts, dan gelden de volgende RIVM-richtlijnen, ook voor de noodopvang: kinderen van 0-12 jaar mogen naar de opvang komen als zij geen klachten of alleen verkoudheidsklachten hebben zonder koorts of benauwdheid. Iedereen blijft thuis als iemand in het huishouden naast milde coronaklachten ook last heeft van koorts of benauwdheid.

Met de Beslisboom van BOink en Jeugdartsen Nederland kun je eenvoudig bepalen of je kind wel of niet naar de noodopvang mag komen.

We houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en blijven de adviezen en richtlijnen van de GGD, het ministerie en het RIVM opvolgen.

Meer informatie

Meer informatie over de actuele maatregelen vind je op de website van de Rijksoverheid en op de pagina Veelgestelde vragen van ouders over coronavirus en kinderopvang.

Natuurlijk kan je met vragen ook altijd terecht bij je locatiemanager, zowel via e-mail als telefonisch, of bij onze klantenservice via 074 - 240 55 77. We helpen je graag verder.