Hoe werkt het kinderbrein?
Nieuws

Hoe kun je de ontwikkeling van het kinderbrein stimuleren? Wat heb je nodig om het kinderbrein uit te dagen? En wat is de rol van de professional? Tijdens het congres Dag van het Jonge Kind gaf Wendy Waterreus, trainer bij Smallsteps, het antwoord op deze vragen.

Wendy_Dag_van_het_Jonge_Kind

Week van het Jonge Kind

Tijdens de Week van het Jonge Kind wordt landelijk aandacht besteed aan de belangrijke, jonge jaren van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Donderdag 11 en vrijdag 12 april waren wij aanwezig bij het congres Dag van het Jonge Kind voor professionals in de nieuwe bibliotheek Almere.

Ontwikkelen

Hoe zorg je ervoor dat het kinderbrein zich blijft ontwikkelen? Door Uitdaging! Door uitdaging te bieden in een omgeving waar ruimte is om nieuwe ervaringen op te doen, krijgt je kind alle kans om zich te ontwikkelen. Opvallend is dat de eerste zeven jaren enorm belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je kind. En dat je slimmer wordt van veel bewegen!

Bij Smallsteps

Dat doen we daarom iedere dag: bewegen, sporten en spelen. Zodat het kinderbrein zich voortdurend ontwikkelt, kinderen ontdekken wat ze leuk vinden en ze opgroeien tot fitte, zelfbewuste, sociale personen. Lees hier de 6 redenen waarom ouders kiezen voor Smallsteps.