Hoera, we gaan weer open! Wat kun je verwachten?
News

Vanaf 11 mei zijn alle kinderen weer van harte welkom op onze kinderdagverblijven en bso’s. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Want wat hebben we de kinderen de afgelopen tijd gemist! We staan dan ook te popelen om allemaal weer aan de slag te gaan.

Hoera, we gaan weer open! Wat kun je verwachten?

Terug naar normaal

Natuurlijk willen we dolgraag zo snel mogelijk terug naar normaal. Maar zo ver is het helaas nog niet. De komende tijd werken we stap voor stap aan een fijne en veilige omgeving voor de kinderen en voor onze medewerkers. Met veel liefdevolle zorg en aandacht. Natuurlijk volgen we daarbij, net als voorheen, nauwkeurig de actuele (hygiëne) richtlijnen van het RIVM.

Belangrijk: wanneer kan je kind niet komen?

Bij één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden, mag je kind volgens de richtlijnen van het RIVM niet naar de kinderopvang. Dit geldt ook als een huisgenoot verkoudheidsklachten heeft met koorts (38 graden of meer) en/of benauwdheid. Huisgenoot of kind 24 uur klachtenvrij? Dan is je kind welkom bij de opvang. Twijfel je over de klachten? Bekijk dan voor de meest recente richtlijnen altijd de website van het RIVM.

Tot en met 8 mei: noodopvang

Tot en met 8 mei zijn de kinderopvang en basisscholen alleen geopend voor kinderen van wie in ieder geval één van de ouders in een cruciaal beroep werkt. Het uitgangspunt voor noodopvang is dat deze opvang ook na 11 mei mogelijk blijft.

Vanaf 11 mei

Vanaf 11 mei zijn de kinderdagverblijven weer volledig geopend. Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen vanaf dat moment naar de bso komen op de dagen dat zij ook naar school gaan. Op de andere dagen nog niet.

Welkom!

Ben je op zoek naar kinderopvang en benieuwd naar Smallsteps? Je bent van harte welkom. Je kunt je direct inschrijven via de site. En wil je voor het aanmelden eerst nog even binnenkijken? Dat kan nu ook met een virtuele rondleiding. Zo kun je vanuit huis de locatie en de groepen bekijken. Interesse? Als je een rondleiding aanvraagt, neemt de locatiemanager contact met je op om een afspraak te maken.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Vind hier alle informatie en contactgegevens.