Kerstvakantie op de bso
Nieuws

Het lijkt nu misschien nog ver weg, maar over een maand hebben de kinderen alweer vrij van school. Natuurlijk zijn ze dan meer dan welkom op de bso. Met onze kerstvakantieprogramma’s Lachen op de lange latten en Terug naar grootmoeders tijd belooft het een hele toffe tijd te worden.

De activiteitenprogramma’s zijn zorgvuldig samengesteld. Ze zijn heel divers, waardoor er voor ieder kind dagelijks leuke activiteiten zijn, die ook de ontwikkeling stimuleren.

Smallsteps kinderopvang - vakantie activiteiten

Samen op wintersport
In Lachen op de lange latten doen we net alsof we op wintersport zijn. We doen spelletjes, ijskoude experimenten, leren navigeren bij het kompasketbalspel en gaan zelfs jodelen. Superleuk! En ook nog eens goed voor de cognitieve ontwikkeling en wereldoriëntatie.

Terug naar vroeger
Terug naar grootmoeders tijd neemt de kinderen mee naar vroeger. Sjoelen, zaklopen, borduren, blik-telefoneren … Dat is nog steeds leuk! Ondertussen worden de kinderen zich meer bewust van de jeugd van hun opa’s en oma’s. Motorische en creatieve ontwikkeling staan bij dit vakantieprogramma centraal.

Elke Smallsteps-locatie kiest zelf welk programma en welke activiteiten passen bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen in de groep. En kan ze natuurlijk aanvullen met eigen ideeën van de pedagogisch medewerkers en de kinderen. Zo zorgen we overal voor vakantieprogramma’s op maat.