Smallsteps op het We Are Pregnant event
Nieuws

Wow, het was een te gek weekend! In drie dagen spraken we zoveel leuke aanstaande ouders, keken we onze ogen uit bij de mooiste baby-must haves en genoten we vooral van de fijne sfeer op het We Are Pregnant event. Op de Smallsteps stand was het een gezellige en smakelijke boel. Best een beetje trots lieten we iedereen de verrukkelijke hapjes van Madaga proeven. Zodat je zelf ziet hoe lekker jouw kind te eten krijgt op ons kinderdagverblijf. Want we kunnen wel opscheppen over ons voedingsbeleid, maar zelf proeven zegt toch veel meer?

smallsteps kinderopvang - we are pregnant

Alle (toekomstige) ouders likken hun vingers af bij de kleurrijke groentehapjes: “dit is echt lekker klaargemaakt!”. De koks van Madaga weten precies wat kleintjes lekker vinden, en maken er een heuse smaakbeleving van. Dat is nou hoe de kinderen bij Smallsteps hun dagelijkse portie groente zonder veel moeite binnenkrijgen. Dankzij de unieke smaakcombinaties worden ze geprikkeld en komt de smaakontwikkeling op gang. Want een goede basis leg je maar een keer en daar helpen we graag bij.

Heb je ons niet gesproken op het event, maar wil je meer weten over Smallsteps? Je vindt ons ook op de Negenmaandenbeurs in februari 2018. Daarnaast staan we altijd voor je klaar via het telefoonnummer 0800 - 0091. Wil je meer informatie over de Smallsteps locatie bij jou in de buurt? Op onze homepage voer je jouw postcode in en zie je de dichtstbijzijnde locatie. Neem gerust contact op met de locatie, je bent altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding om de sfeer te proeven. Ook keer je terug naar huis met een leuke goodiebag, dus kom eens langs!