Ons activiteitenaanbod

Leuk, uitdagend en origineel zijn maar een paar woorden die van toepassing zijn op onze activiteiten. Smallsteps-activiteiten gaan uit van ‘de kracht van ieder kind’ en stimuleren de ontwikkeling, zorgen voor plezier en ontspanning of beweging.

Meisje is in de modder aan het spelen

SAMEN ONTDEKKEN

Ga mee op smaaksafari, leef je uit tijdens de graffiti-workshop en word lekker vies tijdens modderdag! Onze activiteiten vormen een belangrijk onderdeel van onze visie. We kiezen activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling en die je kind zoveel mogelijk zelf kan doen. Plezier, ontdekken en verwondering staan centraal bij ons en als het even kan betrekken we de natuur en ‘buiten’ erbij. Het resultaat is niet belangrijk, het gaat om het proces.

Samen naar buiten

Wat kies jij vandaag?

In de schoolweken én in de vakanties organiseren we dagelijks de leukste activiteiten. Kinderen praten daar natuurlijk over mee. Met hun ideeën en onze expertise komen we op de meest uitdagende, inspirerende en vernieuwende activiteiten. Die naadloos aansluiten bij de leeftijd, interesses en hobby’s van de kinderen. Elke locatie heeft dus activiteitenprogramma’s op maat. Ook omdat elke locatie anders is, de een heeft een gigantische ontdektuin, de ander een sportclub om de hoek of een creatief atelier.

Jongens beoefenen karate

Uitgebreider activiteitenaanbod

Op al onze locaties spelen activiteiten een belangrijke rol, maar er zijn een aantal bso-locaties met een uitgebreider activiteitenaanbod. Hier kunnen kinderen bijvoorbeeld leren zwemmen, op ski-, of karate-les, of klimmen in een klimhal en deelnemen aan de huiswerkbegeleiding. Benieuwd naar Smallsteps-locaties bij jou in de buurt? Gebruik de locatie-zoeker en maak direct een afspraak voor een rondleiding.