Wat we belangrijk vinden

De beste zorg en de juiste uitdaging voor jouw kind. Lees hier hoe we dat doen.

Smallsteps_Kinderopvang_Samen_aan_tafel_gezonde_voeding

Onze ambitie

Wij vinden het belangrijk om voor jouw kind het allerbeste en het allerleukste tweede thuis te bieden. Daarom gaan we bij Smallsteps voor de beste zorg en voor de juiste uitdaging. Omdat we geloven in de kracht van ieder kind. Voor ouders bieden we graag een luisterend oor en een vertrouwd gevoel. Elke dag staan onze teams van warme, creatieve en sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor 20.000 kinderen door heel Nederland. Zij maken Smallsteps.

Wij geloven in de kracht van ieder kind

Je ziet het al bij de baby’s: grote ogen volgen je overal. Na een paar maanden proberen ze een speeltje te pakken, zich om te draaien en voor je het weet kunnen ze lopen. Kinderen wíllen zich ontwikkelen, alles voelen, proeven, proberen. Zo ontdekken ze stap voor stap hun eigen talenten en uitdagingen. Zelf je sokken uittrekken? Je broodje smeren? Of in die boom klimmen? Probeer het maar! Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat.

“Smallsteps biedt zoveel meer dan alleen opvang. Ik zie hoe onze pedagogisch medewerkers de kinderen inspireren en stimuleren om op avontuur te gaan. Samen ontdekken ze de smaak van een aardbei, wat er gebeurt als je gele en blauwe verf mengt en hoe je samen een sporttoernooi organiseert. Zo helpen we ze om zelfverzekerd en open de wereld in te stappen.”

Jeanine Lemmens, directeur Smallsteps

Start van Smallsteps

Sinds de start van Smallsteps in 2014 zijn wij in handen van investeerder H.I.G. Europe. John Woodward, de oprichter van de Britse marktleider in de kinderopvang Busy Bees, is aangewezen als voorzitter van de raad van toezicht. Met meer dan 30 jaar ervaring in de kinderopvang, weet hij heel goed hoe je een kwalitatieve en gezonde kinderopvangorganisatie ontwikkelt.