Wat we belangrijk vinden

De beste zorg en de juiste uitdaging voor jouw kind. Lees hier hoe we dat doen.

Smallsteps_Kinderopvang_Samen_aan_tafel_gezonde_voeding

Onze ambitie

Wij vinden het belangrijk om voor jouw kind het allerbeste en het allerleukste tweede thuis te bieden. Daarom gaan we bij Smallsteps, dat nu samen met Partou een prachtige nieuwe organisatie vormt, het nieuwe Partou, voor de beste zorg en voor de juiste uitdaging. Omdat we geloven in de kracht van ieder kind. Voor ouders bieden we graag een luisterend oor en een vertrouwd gevoel. Elke dag staan onze teams van warme, creatieve en sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor zo’n 60.000 kinderen door heel Nederland. Zij maken het nieuwe Partou.

Wij geloven in de kracht van ieder kind

Je ziet het al bij de baby’s: grote ogen volgen je overal. Na een paar maanden proberen ze een speeltje te pakken, zich om te draaien en voor je het weet kunnen ze lopen. Kinderen wíllen zich ontwikkelen, alles voelen, proeven, proberen. Zo ontdekken ze stap voor stap hun eigen talenten en uitdagingen. Zelf je sokken uittrekken? Je broodje smeren? Of in die boom klimmen? Probeer het maar! Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat.

“Smallsteps en Partou hebben de krachten gebundeld. Samen bieden we zoveel meer dan alleen opvang. Ik zie hoe onze pedagogisch medewerkers de kinderen inspireren en stimuleren om op avontuur te gaan. Samen ontdekken ze de smaak van een aardbei, wat er gebeurt als je gele en blauwe verf mengt en hoe je samen een sporttoernooi organiseert. Zo helpen we ze om zelfverzekerd en open de wereld in te stappen.”

Jeanine Lemmens, directeur Smallsteps / Partou

Start van Smallsteps

Sinds 2018 zijn wij in handen van de Canadeze investeerder ONEX, waar later ook het Nederlandse Waterland bij kwam. Hierdoor kregen we in 2019 de kans om samen te gaan met Partou Kinderopvang, waaruit in 2020 het nieuwe Partou ontstaan is. Een kinderopvangorganisatie die het beste van twee werelden combineert en alle pedagogische en kwalitatieve kennis en ervaring bundelt voor hetzelfde doel: het bieden van de best gewaardeerde kinderopvang in Nederland. Waarbij we oog hebben en houden voor het lokale karakter en de eigen sfeer van iedere opvanglocatie, met een team van enthousiaste en betrokken pedagogisch professionals die zich ondersteunt weten door professionals en experts op het servicekantoor in Vianen. Zodat zij zich volledig kunnen richten op dat waar ze goed in zijn: jouw kind de liefdevolle zorg en ondersteuning bieden die het nodig heeft in zijn ontwikkeling van baby tot puber.