Sport bso's

Hangt je dochter het liefste in de ringen? Is je zoon dol op hockey? Dan is een sport-bso een goed idee. Maar ook als je kind geen geboren sporter is, is een sport-bso misschien interessant. Kinderen maken kennis met verschillende sporten en merken waar ze plezier aan beleven. Zo hebben ze de ruimte om te ontdekken welke sport ze het beste ligt.

Smallsteps kinderopvang samen voetballen

Wat is een sport-bso?

Op onze sport-bso’s gaat het om bewegen, bewegen en nog eens bewegen. Er ligt grote nadruk op sport en spel. Want van sporten word je fit, sterk, krijg je zelfvertrouwen en leer je samenwerken. Kinderen ontdekken verschillende sporten onder leiding van onze pedagogisch medewerkers of gediplomeerde sportdocenten.

Smallsteps kinderopvang jongentje aan het knutselen

Actie! Maar ook rust

“Hoe was je dag?” Bij aankomst komen de kinderen eerst bij van hun schooldag. Kopje thee erbij, een gesprek met elkaar over de schooldag. En daarna? Actie! Soms sporten we binnen, maar als het even kan gaan we naar buiten. Het draait natuurlijk niet alleen om sport, er is ook ruimte voor rust. Tussendoor kan je kind even knutselen, lezen of chillen.

Smallsteps kinderopvang samen hard lopen

Meer weten

Op al onze locaties spelen we buiten en doen we aan sport. De volgende Smallsteps locaties zijn echter sport-bso’s. Heb je interesse of wil je meer weten? Maak dan snel een afspraak voor een rondleiding.