Vragen, suggesties en klachten

Suggestions and questions image alt text

Vragen en Suggesties

Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Neem contact op

Klachten

Klachtenprocedure

We doen er alles aan om je kind zorgzaam op te vangen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Aarzel dan niet om ons dat te laten weten. Waar je klacht ook over gaat, samen komen we tot een oplossing.
In onze klachtenprocedure en ons klachtenreglement lees je hoe we omgaan met klachten.

Klachtenprocedure oudercommissie

Elke locatie van Smallsteps heeft een oudercommissie. Ook klachten van oudercommissies nemen we serieus. Bespreek het eerst met de locatiemanager. Komen jullie er samen niet uit, of wil je het liever niet met de locatiemanager bespreken, dan kun je contact opnemen met een van onze vertrouwenspersonen.

In onze klachtenprocedure en het klachtenreglement voor oudercommissies lees je welke stappen we daarin volgen, en waar of bij wie je terecht kunt.

x

Ik heb een klacht

Wat is je klacht?

Waar kunnen we je klacht toe sturen?

Image 1 alt text sug

VERTROUWENSPERSOON

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over iets dat zich op jouw locatie afspeelt. Bespreek dit zo snel mogelijk met een pedagogisch medewerker of de locatiemanager. Des te eerder komen we tot een oplossing.

Voel je je niet vrij genoeg om jouw situatie te bespreken met de locatiemanager of pedagogisch medewerker? Dan kun je terecht bij een van onze vertrouwenspersonen:

Inge Smit
inge.smit@smallsteps.nl

Erna Rood
erna.rood@smallsteps.nl