WAT KOST KINDEROPVANG?

Natuurlijk wil je weten wat kinderopvang ongeveer kost. De tarieven verschillen per locatie, maar zijn altijd inclusief voeding, luiers en oneindig veel liefde voor je kind. Je berekent de actuele kosten in een paar minuten met onze handige online rekenhulp.

DIRECT BEREKENEN

Wat je gaat betalen voor de kinderopvang hangt af van het aantal dagen of uren dat je opvang nodig hebt en de locatie waarvoor je kiest. Het netto bedrag is bovendien afhankelijk van je inkomen. Onze rekenhulp geeft in een paar minuten inzicht in de te verwachten kosten in 2020. Wil je het precies weten, of heb je bijzondere wensen, maak dan gerust een afspraak met de locatiemanager.

 

Smallsteps-Kinderopang-Voeding-De-eerste_hapjes

KINDEROPVANG OP MAAT

Wat verwacht jij van kinderopvang? Ruime openingstijden, speciale voeding of extra zorg? Sportieve, creatieve of technische activiteiten? Elke Smallsteps-locatie heeft andere mogelijkheden. Ook extra opvang als het een tijdje druk is op je werk is mogelijk. Of een dagje ruilen. We denken graag met je mee. Al je wensen kun je bespreken met de locatiemanager.

 

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Of je hiervoor in aanmerking komt en hoeveel je krijgt, kun je lezen en berekenen op website van de Belastingdienst.