Tarieven

Voor je een beslissing neemt, wil je natuurlijk weten wat kinderopvang bij Smallsteps ongeveer kost.

Uurtarief

Elke locatie is anders. En je kunt bij Smallsteps kiezen uit verschillende opvangpakketten. Op de pagina van jouw locatie zie je wat de mogelijkheden zijn en wat de opvang je per uur kost.

 

Rekenhulp

Heb je al een kinderdagverblijf gekozen? Dan kun je onze rekenhulp gebruiken om globaal te berekenen wat je in 2019 gaat betalen voor kinderopvang bij Smallsteps. Er zijn veel mogelijkheden en per locatie zijn er verschillen. Voor een nauwkeuriger proefberekening kun je dus het beste samen met de locatiemanager bekijken wat bij jou past. 

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het inkomen van beide ouders. Je ontvangt de toeslag via de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie en het maken van een proefberekening op de website van de Belastingdienst.

Flexibel en op maat

We vinden dat kinderopvang flexibel hoort te zijn. Daarom hebben we een aantal pakketten samengesteld die voor de meeste ouders passen. En je kunt ook kiezen voor een pakket op maat. Over een dagje ruilen doen wij niet moeilijk, we weten dat het leven met kinderen en werk soms anders loopt dan je plant. Overleg met de locatiemanager wat het beste bij jou past. Hier vind je een overzicht van de meest voorkomende pakketten.