Kom kijken!

En maak kennis! Vul je gegevens en de bso van jouw keuze in, dan nemen wij binnen 2 dagen contact op voor een rondleiding. Begint je kind voor zijn 5e verjaardag bij Smallsteps, dan ontvang je als welkom een rugzak!

Een cadeautje van Smallsteps voor jouw kind!

Komt je kind straks bij ons op de buitenschoolse opvang? We kijken er al naar uit! Als welkom ontvangt je kind een rugzak met naam erop. Je ontvangt een rugzak voor je kind als je kind voor zijn of haar 5e verjaardag bij ons op de bso komt. Je neemt deel aan de actie als je tussen 1 april en 31 december 2021 je opvangcontract ondertekent. 

 

Wanneer ontvang je de rugzak?

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een code. Met de code bestel je zelf in de webshop van Bulbby de rugzak met naam erop. De e-mail met de code ontvang je binnen 2 maanden nadat je het contract hebt ondertekend, maar niet eerder dan een halfjaar voor de ingangsdatum van het contract.

Kinder rugzak

Hoe bestel je met de code?

Met de code uit onze mail, bestel je eenvoudig de rugzak in de webshop van Bulbby. Maak een account aan, kies de kleur van de rugzak (blauw, mintgroen of roze) en vul de naam van je kind in. De rugzak wordt naar je huisadres gestuurd en past door de brievenbus.