Naar de voorschool!

“Schoenen aan, jas aan, kan je dat al zelf?” Je kind maakt snel nieuwe vriendjes en we bereiden hem stap voor stap voor op de basisschool. Meer informatie of inschrijven? Vul dan het formulier in.

Kosten

Alle Amsterdamse peuters van 2,5 tot 4 jaar kunnen 15 uur per week naar de voorschool in de kinderopvang.

Heb je geen recht op kinderopvangtoeslag en wil je weten hoeveel ouderbijdrage je gemiddeld per maand moet betalen? Maak dan in een paar simpele stappen een proefberekening op de website van de gemeente Amsterdam.

Maak een proefberekening

Wanneer je hulp nodig hebt  bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag, of een inkomensafhankelijke bijdrage kun je  terecht bij onze zorgconsulent Marion Stoop. De contactgegevens van Marion kun je opvragen bij de locatiemanager.

Leren en ontdekken op de voorschool

Bij Smallsteps werken we samen aan een goede start op de basisschool. We hebben veel aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen en bewegen. We werken met een speciaal educatief programma en elke maand een nieuw thema. Je krijgt van ons een thema-nieuwsbrief met een overzicht van onze activiteiten en handige tips voor thuis.

De voorschool werkt samen met een basisschool. Het programma sluit aan bij groep 1 en 2. Dat maakt de stap naar school straks veel gemakkelijker. Meer weten? De gemeente Amsterdam vertelt je graag hoe het zit, bekijk hier hun vlogs met achtergrondinformatie.