Vrijblijvend inschrijven

Het lijkt nu nog ver weg, maar straks ga je wellicht weer aan het werk. Dan is het fijn om zeker te zijn van de beste zorg voor je baby. Schrijf je nu vast vrijblijvend in bij een Smallsteps kinderdagverblijf bij jou in de buurt. Vul je gegevens in en de locatiemanager neemt contact met je op om je wensen te bespreken.

Smallsteps_Kinderopvang_Partou_Kaartje

Voor welke locatie kies jij?

Smallsteps heeft verschillende locaties door het hele land. Maak daarom gebruik van de locatiezoeker om te zien welke locatie bij jou in de buurt zit.

 

EEN KOEKA-CADEAUKAART VOOR JOU!

Je ontvangt een Koeka-cadeaukaart van €50 als je baby vóór zijn of haar eerste verjaardag bij ons op het kinderdagverblijf komt. Je neemt deel aan de actie als je tussen 1 april en 31 december 2021 je opvangcontract ondertekent. Het contract mag uiterlijk mei 2022 ingaan.

 

WANNEER ONTVANG JE DE CADEAUKAART?

Je ontvangt de cadeaukaart maximaal (dus niet eerder dan) een halfjaar voor de ingangsdatum van je contract en binnen 2 maanden nadat je je contract hebt ondertekend. We sturen je een e-mail met de cadeaukaart in de vorm van een code. De cadeaukaart is 12 maanden geldig nadat je deze ontvangt. Je kunt de code 1 keer (dus 1 bestelling) gebruiken in de webshop van Koeka. Let op, als je minder dan €50 besteedt, vervalt de waarde die je niet gebruikt hebt.

HOE BESTEL JE MET DE CODE?

In de e-mail die je van ons ontvangt, staat een code. Deze code is een jaar geldig. Je vult de code in bij de stap 'betaalwijze'. Wil je item dat meer kost dan €50? Dan moet je bijbetalen. Let op, heb je besteld en wil je dit item ruilen? Dan betaal je hiervoor verzendkosten. Heb je vragen over je bestelling, hoe je je code invult of over de waarde? Dan kan je contact opnemen met Koeka op telefoonnummer 035 693 16 91 of stuur een mail naar info@koekawebshop.nl

Inspiratie Koeka lookbook