WAAROM SMALLSTEPS?

1

Liefdevolle aandacht en beste begeleiding

Aandacht voor jouw kind

Je kind wordt omarmd door onze zorgzame medewerkers. “Dat vind je leuk hè, ik zie het aan je!” Die persoonlijke aandacht is heel belangrijk voor de ontwikkeling van het brein van baby’s en peuters. Je kind voelt zich snel thuis en maakt nieuwe vriendjes. “Wil jij ook meedoen?” Al spelend leren kinderen wat gevoelens zijn en hoe hiermee om te gaan. Handig voor later!

Beste begeleiding in een vaste groep

Je kind komt in een vaste groep met vaste medewerkers en krijgt alle ruimte om op onderzoek uit te gaan. Spelenderwijs ontdekt het wie hij is en wat hij kan. Fouten maken mag! Daar leer je alleen maar van. De pedagogisch medewerker kijkt mee, stimuleert en daagt uit. “Probeer het maar!” Je kind maakt een sterke start en stapt straks vol zelfvertrouwen de wereld in.

Wat anderen zeggen

Luuk heeft het enorm naar zijn zin! Heel enthousiast (en doodmoe) komt hij thuis. Vooral het sporten buiten en in de zaal vindt hij te gek. En zulke lieve medewerkers... Topteam!!!

Renate Hendriks

Zonder zorgen vertrouw ik mijn kinderen toe aan de leukste, liefste, zorgzaamste en betrokken pedagogisch medewerkers van Smallsteps!

Shaula Stevens

De kinderen én wijzelf worden altijd supergoed verzorgd. Overdag aanschuiven om mijn dochter borstvoeding te geven was geen enkel probleem. Flexibel, meedenkend… ik ben enorm tevreden.

Mieneke Agterberg-Wouda

2

SAMEN SPELEN, LEKKER BEWEGEN EN GEZOND ETEN

Lekker actief

Bewegen, sporten en spelen doen wij elke dag. Zo ontdekken kinderen wat ze leuk vinden en het helpt ze opgroeien tot fitte, zelfbewuste, sociale personen. Als de zon schijnt én als het regent gaan we naar buiten: op avontuur in eigen tuin, geiten aaien bij de kinderboerderij... En anders is er binnen ook genoeg te doen: kleien, apenkooien, raad-het-dier. Onze medewerkers bruisen van de ideeën.

Samen gezond eten

Van al die avonturen krijg je honger. Aan tafel! Dat is niet alleen heel gezellig, kinderen durven samen sneller nieuwe smaken en texturen te proberen. “Durf jij die gekke sliertjes te eten? Ik ook!” Baby’s praten ons na en leren spelenderwijs heel veel namen van vruchten en groentes kennen. Na het fruithapje, de gezonde boterham of warme maaltijd is je dappere avonturier helemaal klaar voor de volgende ontdekkingstocht.

Wat anderen zeggen

Wauw, wat een leuk kinderdagverblijf, wat een interactie met de kindjes!! Lekker naar buiten, knutselen of gewoon gek doen met snippers. Ik haal altijd een hele blije dochter op.

Anne Lotte Rieder van Engelshoven

Onze dochter gaat met veel plezier naar de buitenschoolse opvang. Lekker buiten, veel voetballen, kopje thee, fruit eten, knutselen, kleuren en erg lieve leidsters waar ze gek mee is.

Saskia Manenschijn

Olivia gaat lachend naar Smallsteps en heeft de leukste verhalen als ik haar weer kom ophalen. De tuin en moestuin zijn prachtig! Olivia is een blije peuter. En ik ben dus een blije mama.

Hanneke Wessel

3

Flexibele opvang die past bij jouw ritme

Wat past bij jou?

Het liefst wil je je kindje zoveel mogelijk bij je houden. Toch breekt al snel die nieuwe fase aan waarin je meer tijd nodig hebt voor je werk of studie. Dan zoek je fijne kinderopvang. De locatiemanager helpt je het kinderopvangpakket te vinden dat het beste bij jou past. Zodat jij met een lekker gevoel met je dag start.

Een ruim aanbod

Je kunt je kinderopvangpakket later altijd nog uitbreiden of wijzigen. En passen onze standaardpakketten niet helemaal bij je, dan kun je ook kiezen voor een flexibel pakket. Hoe dat eruit komt te zien, verschilt per persoon, locatie en soort opvang. Bespreek je wensen met de locatiemanager. Samen komen we vast tot een aanbod, waar jij je goed bij voelt.